Nieuws
betonnen bad en douche

Betonnen bad en douche in Pakhuis ’t Glorie | 2,5 ton maatwerk

sculp[IT] is volop bezig met de renovatie en inrichting van Pakhuis ’t Glorie, het nieuwe hoofdkantoor van sculp[IT] en woning van Pieter & Silvia. Bakstenen muren, houten structuren en spanten worden bewaard en gerestaureerd. Voor de nieuwe elementen worden authentieke materialen gebruikt in ‘basic’ concept, zoals het betonnen bad en douche van 2,5 ton. Dit geheel wordt verzonken in de vloer geplaatst.

Vanaf 1 januari 2017 ontvangen we jullie in ons nieuwe kantoor.

Gerelateerd nieuws

voorgevel met weggewerkte bakstenen poort

OOST nieuwbouwwoning opgeleverd | proficiat Anka en Maarten!

Nieuwbouwwoning opgeleverd, proficiat Anka en Maarten! Baksteen – in wildverband gemetst – in de hoofdrol. Het sobere volumespel contrasteert met ruwe textuur van de gevels en de verfijnde raamdetails.

Cover 'Ik ga Bouwen mei 2017'

Staalbouwwoning RUHO in ‘Ik ga Bouwen’ – mei 2017

Een ontwerp van 2008, maar in 2017 nog steeds relevant 😉 Compact, energiezuinig, budgetbewust én sneller bouwen. Een modulair ontworpen staalbouwwoning. Als het van de bewoners afhing, dan wilden ze wonen in een ‘doos’; een eenvoudige, zuivere, strakke vorm…met een voorkeur voor het materiaal ‘glas’. Daartegenover staan dan de voorschriften die op dit terrein eerder fermettes of pastorijwoningen suggereerden – de consumentenwoning. Net daarin zagen we de uitdaging en de conceptuele oplossing; de ‘hous(e)-in(g)-box’.

Return