Nieuws
loreal ontwerp kapsalon van de toekomst

L’OREAL kapsalon van de toekomst

sculp[IT] denkt mee en ontwerpt het kapsalon van de toekomst

Tags: Nieuws

Gerelateerd nieuws

voorgevel met weggewerkte bakstenen poort

OOST nieuwbouwwoning opgeleverd | proficiat Anka en Maarten!

Nieuwbouwwoning opgeleverd, proficiat Anka en Maarten! Baksteen – in wildverband gemetst – in de hoofdrol. Het sobere volumespel contrasteert met ruwe textuur van de gevels en de verfijnde raamdetails.

Cover 'Ik ga Bouwen mei 2017'

Staalbouwwoning RUHO in ‘Ik ga Bouwen’ – mei 2017

Een ontwerp van 2008, maar in 2017 nog steeds relevant 😉 Compact, energiezuinig, budgetbewust én sneller bouwen. Een modulair ontworpen staalbouwwoning. Als het van de bewoners afhing, dan wilden ze wonen in een ‘doos’; een eenvoudige, zuivere, strakke vorm…met een voorkeur voor het materiaal ‘glas’. Daartegenover staan dan de voorschriften die op dit terrein eerder fermettes of pastorijwoningen suggereerden – de consumentenwoning. Net daarin zagen we de uitdaging en de conceptuele oplossing; de ‘hous(e)-in(g)-box’.

Return