Nieuws
ORIE werf

ORIE verbouwing appartementen én toekomstige nieuw kantoor sculp[IT]

Werf in volle actie, door de ramen heen zie je de nieuwe locatie van ons kantoor; Pakhuis ’t Glorie

Tags: Nieuws

Gerelateerd nieuws

We gaan het zomerbouwverlof in met een knaller!

Tijdloze schoonheid; gewoon genieten; vakantie in eigen land.

Cover 'Ik ga Bouwen mei 2017'

Staalbouwwoning RUHO in ‘Ik ga Bouwen’ – mei 2017

Een ontwerp van 2008, maar in 2017 nog steeds relevant 😉 Compact, energiezuinig, budgetbewust én sneller bouwen. Een modulair ontworpen staalbouwwoning. Als het van de bewoners afhing, dan wilden ze wonen in een ‘doos’; een eenvoudige, zuivere, strakke vorm…met een voorkeur voor het materiaal ‘glas’. Daartegenover staan dan de voorschriften die op dit terrein eerder fermettes of pastorijwoningen suggereerden – de consumentenwoning. Net daarin zagen we de uitdaging en de conceptuele oplossing; de ‘hous(e)-in(g)-box’.

Return