Projecten
   

CADO | Inrichting casco woning

OPDRACHTGEVER
Privé

LIGGING
Antwerpen

ONTWERPJAAR
2015

ONTWERPTEAM
sculp[IT]architecten BVBA – architectuur & interieur

FOTOGRAFIE & BEELDMATERIAAL
Lucid

sculp[IT]architecten BVBA

 

De inrichting van deze casco woning gebeurde met de nadruk op zo veel mogelijk openheid. Door de volumes over 3 lagen in het lege omhulsel in te brengen bleef de reeds bestaande vide gerespecteerd. Het volumespel dat ontstaat door een extra verdieping toe te voegen zorgt voor een ruimtelijk gevoel doorheen heel de woning. Het materiaalgebruik werd beperkt tot het reeds zichtbare beton van het casco omhulsel, notelaar hout en enkele zwarte accenten. Dit alles met als kers op de taart een zwevend wit Corian bad op de hoogste verdieping.

Gerelateerde Projecten

BARN | Bewoonbare stal

Van stal tot woning

lalo verbouwing

LALO | Verbouwing en inrichting rijwoning

Verbouwing stadswoning; een historische voorgevel en een radicalisering van de achtergevel als raam.

Return