Projecten
   

HELE | Verbouwing bestaand appartementsgebouw

OPDRACHTGEVER
Privé

LIGGING
Antwerpen

ONTWERPJAAR
2017

ONTWERPTEAM
sculp[IT]architecten BVBA – architectuur & interieur

FOTOGRAFIE
sculp[IT]architecten BVBA

 

Het gebouw met waardevolle gevel te Antwerpen werd na zeer grondige renovatie voorzien van 4 ruime appartementen waaronder een duplex appartement op de bovenste lagen. Uniek is de verborgen fietsentoegang in de voortuin. Een Batman-cave is er niets tegen.

Gerelateerde Projecten

Mona inrichting loft in oude chocoladefabriek

MONA | Verbouwing oude chocoladefabriek tot 7 loften

Verbouwing van een oude Chocoladefabriek tot 7 unieke loften met een knap oud-nieuw contrast

Vise appartementen Park Spoor Noord

VISE | Verbouwing appartementen aan Park Spoor Noord

Een hedendaagse maar tijdloze aanpak.

Return