Projecten
   

ZEVE | Half open bebouwing met karakter van villa

OPDRACHTGEVER
Privé

LIGGING
Lint

ONTWERPJAAR
2016

ONTWERPTEAM
sculp[IT]architecten BVBA – architectuur & interieur
Util cvba – stabiliteit

BEELDMATERIAAL
sculp[IT]architecten BVBA

 

Het betreft een hedendaagse driegevel ééngezinswoning die gekoppeld wordt aan de zijbouw van de rechterbuur. De volumetrie is een eenvoudige blokkenstapeling met doordachte openingen, die uiting geeft aan de binnenliggende organisatie.

Er wordt geopteerd voor een sobere en neutrale architectuur, de gevelsteen is grijs-wit genuanceerd met grijs-wit betonnen lijstwerk en ondersteunt zo de abstracte volumetrie. Deze neutraliteit komt de straat ten goede aangezien er reeds zeer uitgesproken gevelafwerkingen/kleuren voorkomen.

Gerelateerde Projecten

GULDENDAL | Site Guldendal Mechelen – reconversie Brownfield

Het volledige masterplan beslaat een gebouwde oppervlakte van ca. 30.000m² in een mix van wonen/werken/dienstverlening. 

NOST | Vrijstaande inplanting woning

Hedendaagse ééngezinswoning vrijstaand ingepland op het perceel

Return