Nieuws

Gerelateerd nieuws

achtergevel, hoge leefruimte

ultra-dunne dakstructuur verbouwing BOSS klaar

Ultra-dunne dakstructuur verbouwing BOSS klaar; staal-houtstructuur op stalen kolommen. De 2 ‘balkvolumes’ zijn nu reeds in zicht. De leefruimte is dubbelhoog met getrapte vloeren zodat de vloeren aansluiten op de tuin.

eindresultaat, de originele gele en rode baksteen

Verbouwing vroeg-modernistische woning Villa Deckers °1925 van Jos Ritzen, het originele rood-gele metselwerk blootgelegd

Deze vroeg-modernistische woning ligt in Park den Brandt en werd origineel ontworpen in 1925 door Jos Ritzen. sculp[IT] architecten kiest voor een restauratieve ontwerpaanpak in combinatie met hedendaags wooncomfort. Het originele metselwerk (momenteel geschilderd) is alvast tot leven gewekt.

Return