Nieuws
   
lalo interieur lalo interieur lalo interieur lalo interieur

Verrijdbare betonnen keukeneiland

sculp[IT] ontwerpt ook vaak en met veel plezier interieurs (particuliere woningen, B&B’s, kantoren,…) met oog voor detail én ondersteuning van het totale ontwerpconcept. Bij deze verbouwing is er een maximale relatie tussen binnen en buiten gecreëerd en dan is het super dat je het eiland gewoon kan buiten rollen.

fotografie: Luc Roymans

Gerelateerd nieuws

eindresultaat, de originele gele en rode baksteen

Verbouwing vroeg-modernistische woning Villa Deckers °1925 van Jos Ritzen, het originele rood-gele metselwerk blootgelegd

Deze vroeg-modernistische woning ligt in Park den Brandt en werd origineel ontworpen in 1925 door Jos Ritzen. sculp[IT] architecten kiest voor een restauratieve ontwerpaanpak in combinatie met hedendaags wooncomfort. Het originele metselwerk (momenteel geschilderd) is alvast tot leven gewekt.

003

Bedankt Kim! sculp[IT]-stage afgerond en gevierd met een bureau-uitstapje

Kim rondde haar stage hier af, ze moet nog eventjes studeren en dan mag ze hier gewoon beginnen 😉 We hebben haar afscheid gevierd met een bureau-uistapje naar werven en projecten, een toffe dag.

Return