Nieuws
   
beek verbouwing hoeve beek verbouwing hoeve beek verbouwing hoeve

Werf BEEK | verbouwing hoeve | plaatsing grote glasramen

Groot driehoekig glasraam wordt geplaatst met grijparm. Resultaat is veel daglicht en zichtbaarheid van de houten spanten van buitenaf.

Gerelateerd nieuws

eindresultaat, de originele gele en rode baksteen

Verbouwing vroeg-modernistische woning Villa Deckers °1925 van Jos Ritzen, het originele rood-gele metselwerk blootgelegd

Deze vroeg-modernistische woning ligt in Park den Brandt en werd origineel ontworpen in 1925 door Jos Ritzen. sculp[IT] architecten kiest voor een restauratieve ontwerpaanpak in combinatie met hedendaags wooncomfort. Het originele metselwerk (momenteel geschilderd) is alvast tot leven gewekt.

patio

Ramen patiowoning RUIT geplaatst

Het buitenschrijnwerk van de patiowoning RUIT is geplaatst, de afwerking kan beginnen!

Return